Libamájas rizottó

  • 3 személyre
  • 30 perc
  • 1399 kalória
  • facebookkukta
Megosztás

A hagymát felaprítjuk. A vaj felét felhevítjük, majd beletesszük a felkarikázott kolbászt. Ha a kolbász megpirult, mehet bele a hagyma.
Ha megfonnyadt, felöntjük a rizzsel. (Fontos, hogy ne mossuk meg!) 1-2 percig pirítsuk, majd adjuk hozzá kanalanként a forró alaplevet és a bort.
Egészen addig főzzük, ameddig puha nem lesz, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a maradék vajat és 10 percre állni hagyjuk.
Közben a májat fokhagymás zsírban, 5-8 perc alatt, puhára sütjük, majd sózzuk, borsozzuk.
A rizottóhoz hozzáadjuk parmezánt és ha kell sózzuk, borsozzuk.
Melegen tálaljuk, a májjal együtt.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat