Libamáj szeletek friss lecsóval

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 804 kalória
Megosztás

A füstölt szalonnát kockákra vágom, majd megpirítom a vágott vöröshagymával.
A zöldpaprikát csíkokra vágom és hozzákeverem a többi alapanyaghoz.
Újra átpirítom az egészet és beleteszem a paradicsomokat is.Hozzáadom a pirospaprikát és fűszerezem.
Kevés paradicsompürét is adjunk hozzá,ettől szaftos lesz.
Öntsük fel vízzel és forraljuk ki,majd fedő alatt puhára pároljuk.
A libamájat vágjuk szeletekre és forgassuk lisztbe.
Egy serpenyőt melegítsünk fel és kevés olajat öntsünk bele.
Süssük meg benne a libamájszeleteket egyenletes hőn 3-4 perc alatt.
Tálaláskor a forró lecsóra helyezzük a sült libamájszeleteket.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat