Liba raguleves tárkonnyal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 540 kalória
Megosztás

Első lépésként a libát daraboljuk fel és dobjuk fel főni hideg vízben. Ahogy habzik a víz, úgy folyamatosan szabadítsuk meg tőle, amíg teljesen el nem tűnik. Így lesz szép tiszta a levesünk. Ezután a gombák, a zöldborsó és a tárkony kivételével minden fűszert és zöldséget hozzáadhatunk pucolva.
Figyeljünk rá, hogy ne lobogjon a leves, csak gyöngyözve forraljuk. Ha túl nagy lángon csináljuk, akkor zavaros lehet és az nem annyira gusztusos.
Amikor a hús megpuhult, szedjük ki a fazékból és szedjük szálaira a húst. Ezt nem muszáj megcsinálni, de így sokkal esztétikusabb. Itt már hozzárakhatjuk a maradék zöldséget is. A legvégén sűrítsük tejfölös habarással.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat