Leves sütőtökből

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 327 kalória
  • Mazsoli
Megosztás

A sütőtököt megtisztítjuk, és feldaraboljuk.
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk, erre rátesszük a feldarabolt sütőtököt, és vízzel felöntjük, valamint hozzáadjuk az őrölt borsot és a sót.
Mikor puhára főtt, megturmixoljuk és beletesszük a tejszínt.
Ezután felforraljuk.
A tökmagot megpirítjuk, és tálalásnál a levesbe rakjuk.


Hozzávalók
  • kg sütőtök
  • db vöröshagyma
  • kávéskanál Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kanál Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • dl főzőtejszín  
  • dkg tökmag
Vegye meg a hozzávalókat