Lestyános csirkeraguleves

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 166 kalória
  • Valika
Megosztás

A csirkét bőrözd le, csontozd ki, vágd ujjnyi csíkokra és tedd fel főni, 1,5 liter hideg, sós vízben, a csonttal, lestyánnal, zellerzölddel, petrezselyemmel.
Ha a hús már félig puha, tedd bele a darabolt zöldségféléket is.
A liszttel készíts fehér rántást és ezzel sűrítsd be a levest, majd lassan csurgasd bele, a felmelegített tejfölt.
Még egyszer forrald össze és apróra vágott lestyánnal, meg citromlével végezd el az utóízesítést.
(A csontot, a szétfőtt zeller zöldet, szálas lestyánt, petrezselymet, természetesen vedd ki, a tálalás előtt.)



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat