Lekváros-csokis puszedli

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 1615 kalória
Megosztás

Melegítsük elő a sütőt 160 fokra, majd állítsuk össze a tésztát. Olvasszuk fel a vajat és keverjük bele tojást és a juharszirupot. Azután folyamatosan keverjük hozzá a száraz összetevőket, közben keverjük robotgéppel. Miután elkészült, egy viszonylag ragadós tésztát fogunk kapni. Egy sütőpa-pírozott tepsire kanalazzunk kis adagokat és 160 fokon körülbelül 10 perc alatt süssük készre. Miután kihűlt, pici lekvárral ragasszuk össze a puszedlikat és olvasztott belga csokiszósszal locsol-juk meg.



Hozzávalók
  • 500 g   liszt  
  • db   Finest tojás
  • 50 g   vaj
  • 80 g   Finest juharszirup
  • 200 g   porcukor
  • tk   szódabikarbóna
  • tábla   mézeskalács fûszer
  • tk   Finest kakaópor
  • üveg   Finest málnalekvár
  • üveg   Finest belga csokiszósz
Vegye meg a hozzávalókat