Lecsós szelet

  • 6 személyre
  • 45 perc
  • 398 kalória
Megosztás

A hússzeleteket kissé megklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és serpenyőben mindkét oldalukat átsütjük.
A megmaradt zsiradékban megdinszteljük a hagymát.
Közben apróra vágjuk a paprikát és a paradicsomot is.
A hagymára rátesszük a paprikát, kis idő múlva a paradicsomot.
Sózzuk és borsozzuk, majd 20 perc alatt puhára pároljuk.
Egy nagyobb edényben, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket, majd a tetejére öntjük az elkészült lecsót.




Hozzávalók
  • 80 dkg sertéskaraj
  • 50 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 50 dkg paprika  
  • db hagyma  
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat