Lecsós sertésragu

  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 347 kalória
  • Krys
Megosztás

A szalonnát és a vöröshagymát vágjuk apró kockára, majd a szalonnát süssük pörcösre és a zsírján pároljuk át a hagymát.
A falatnyi darabokra metélt húst, süssük át a szalonnás, hagymás zsiradékon. Kevés vizet aláöntve pároljuk félpuhára.
Keverjük bele a feldarabolt paprikát és paradicsomot, fűszerezzük meg és főzzük készre.
A végére jó sűrű szaftja legyen.
Ízlés szerint erős paprikával is készíthetjük.
Párolt rizs, vagy tarhonya illik mellé köretnek.


Hozzávalók
  • db paprika
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 15 dkg hagyma
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • tk ételízesítő  
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • ek pirospaprika
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • gerezd áttört fokhagyma
  • 80 g sertéscomb
Vegye meg a hozzávalókat