Lecsós halszeletek

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 577 kalória
Megosztás

A szalonnát felkockázzuk és kiolvasztjuk.
A hagymát finomra vágjuk és rászórjuk a szalonnára.
Sózzuk és addig pirítjuk, ameddig üveges nem lesz.
Ezután, félrehúzzuk és rászórjuk a pirospaprikát.
Felengedjük vízzel és kiforraljuk.
Közben, összevágjuk a paprikát és paradicsomot, majd rászórjuk a lecsó alapra.
Ízesítjük és félig megfőzzük.
A halfiléket felvágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd a félig megpárolódott lecsóba rakjuk és készre pároljuk.
Köretnek tarhonya, rizs, vagy galuska illik hozzá.


Hozzávalók
  • 10 dkg szalonna
  • fej hagyma
  • db paprika
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • kanál pirospaprika
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • gerezd fokhagyma  
  • 50 dkg pontyfilé
  • 50 dkg harcsa filé
Vegye meg a hozzávalókat