Lecsós csirkepaprikásom

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 426 kalória
  • Andi80
Megosztás

Az alaposan megtisztított húst kockára vágjuk, és hagyjuk kicsit lecsöpögni.
Minden zöldséget jól megtisztítunk, majd a paradicsomot nagyobb darabokra, a paprikát apró kockára, a vöröshagymát nagyobb kockára vágjuk.
A felhevített tyúkzsíron, a hagymát üvegesre pároljuk, majd a csirkét hozzáadva, fehéredésig pirítjuk.
Meghintjük sóval, borssal, őrölt pirospaprikával.
Hozzáadjuk a paradicsomot (a héját érdemes eltávolítani), a paprikát, a darált paprikát.
Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt addig főzzük, míg a hús megpuhul.
Ha még sok víz maradna rajta, a fedőt levéve, hagyjuk azt elfőni.
Melegen, nokedli körettel kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat