Lecsós csirkecomb

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 813 kalória
  • geri
Megosztás

A szalonnát egy serpenyőben, zsírjára sütöttem. A szalonnadarabokat kiszedtem és a helyére tettem a sóval, borssal, majorannával fűszerezett combokat. Mindkét oldalukat elősütöttem, majd a húst félretettem.
A zsírban megpirítottam a hagymát és megszórtam a pirospaprikával. Felöntöttem a lecsóval, felforraltam és visszatettem a combokat. Közepes lángon, puhára pároltam.


Hozzávalók
  • 10 dkg szalonna
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kh majoranna
  • 1.5 kg csirkecomb  
  • fej hagyma
  • dkg pirospaprika
  • üveg lecsó
Vegye meg a hozzávalókat