Lazac paradicsomos ceruzababbal

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 862 kalória
  • Tündike
Megosztás

A ceruzababot sós, forró vízben leforrázzuk és a paradicsomot felkockázzuk.
Az olívaolajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a leforrázott babot.
Összepirítjuk és nyakon öntjük paradicsompürével.
Hozzáadjuk a kockázott paradicsomokat és alaposan fűszerezzük.
A vajon megsütjük a lazacot és a baragura tálaljuk.


Hozzávalók
  • db paradicsompüré
  • db hagyma (finomra vágva)
  • dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • csomag zöldbab (ceruzabab)
  • mk méz
  • csokor snidling (finomra vágva)
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • marék bazsalikom levél (finomra vágva)
  • 80 dkg lazac
  • 10 dkg vaj
Vegye meg a hozzávalókat