Lasagne krémlevessel

  • 6 személyre
  • 120 perc
  • 566 kalória
  • ebi
Megosztás

Apróra vágott hagymát és fokhagymát olajon megpirítunk, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket, majd néhány percig főzzük (nem muszáj teljesen megfőzni, a sütőben úgyis készre sül). Folyamatos kevergetés közben, hozzáadjuk a tejszínben elkevert krémleves port és még 5 percig főzzük.

Paradicsom mártás:
Apróra vágott hagymát olajon pirítunk, majd hozzáadjuk a húst és azt is megpirítjuk. A húst sóval, borssal, oreganóval, esetleg pirospaprikával fűszerezzük és kb. 20-25 percet főzzük (vízzel felöntögetve, hogy le ne égjen). Végül hozzáadjuk a ketchupöt és a paradicsomot, majd még 5-10 percig főzzük.

Kivajazott tálba tesszük a következő sorrendben:
-tészta
- paradicsom mártás
- világos mártás
- tészta
- világos mártás
- paradicsom
- sajt.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat