Kukoricás, curry-s csirkemell

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 190 kalória
  • Kenikő
Megosztás

A csirkemellet megtisztítom, csíkokra vágom, a kukoricát leszűröm.
A kukorica levét a liszttel és a tejföllel simára keverem.
A hagymát felaprítom, a forró margarinon üvegesre pirítom.
Hozzáadom a csirkemellet, és tovább pirítom.
Amikor minden húsdarab átsült, meghintem az ételízesítővel és a curryvel, majd ráöntök fél dl vizet. (Nem többet!)
Fedő alatt 15 percig párolom, ezután ráöntöm a kukoricát és a lisztes-tejfölös levet.
Fedő nélkül összeforralom, majd 10 percig hagyom állni.
Sózni nem kell, az ételízesítő tartalmaz annyi sót, amennyi kell.

Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat