Krumplis rakott hús

  • 6 személyre
  • 120 perc
  • 934 kalória
Megosztás

A krumplit sós vízben megfőzzük. Kevés olajon hagymát megpirítjuk.
A hagymát kevés olajon ledinszteljük, majd a darált húst lepirítjuk, a hagymával.
A gombát kevéske olajon lefonnyasztjuk.
A tepsit kikenjük kis olajjal, majd az alját kibéleljük a főtt burgonya karikára vágott egy részével.
Erre tesszük a a pirított darált húst , majd erre a gombát.
A tejjel elkavart sajtszósszal nyakon öntjük (én carbonara szószt használtam, azzal is nagyon finom).
Ezután a maradék karikára vágott, főtt burgonyát is rátesszük.
A tetejét, reszelt sajttal bőven megszórjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat