Krumpli vitorlás

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 756 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés: A burgonyákat héjában megfőzzük. A paprikát, bacont, sonkát, póréhagymát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyákat hosszában kettévágjuk, belsejüket kikaparjuk. A "kaparékot" villával összenyomkodjuk és elkeverjük 1 dl tejföllel, a reszelt sajt felével, az apróra vágott baconnel, sonkával, paprikával és póréhagymával. Ízesítjük sóval, borssal és ételízesítővel, majd a burgonyákba töltjük. Tetejüket megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük.
A vitorla: póréhagyma zöldje és fogvájó.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat