Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 1275 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A csirkemelleket középen, éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át.
Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A hagymát apróra, a sonkát kis kockákra vágjuk.

Elkészítés:
A krémsajtba keverjük a sonkát, hagymát, őrölt borsot és sót (ha szükséges/).
A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük és 2-2 szelet baconbe göngyöljük.
Kiolajozott tepsibe, vagy jénaiba tesszük a tekercseket és közepes lángon, kb.20 percig, lefóliázva, majd a fóliát levéve, még 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat