Körtés-csirkés tésztasaláta

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 692 kalória
  • sopetra
Megosztás

Nagy fazék sós, forrásban lévő vízben, al dentére főzzük a tésztát. Leszűrjük, hideg víz alatt leöblítjük, lecsepegtetjük, hűlni hagyjuk.
A csirkemellet 4 vékony szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sóval, frissen őrölt fekete borssal bedörzsöljük és kevés olajon, teflon serpenyőben megsütjük.
Ha kihűlt, vékony cafatokra szedjük. A körtéket félbevágjuk, magházukat kivágjuk, meghámozzuk, majd kis kockákra vágjuk.
Az újhagymákat is felaprítjuk. A diót kis darabokra vágjuk és serpenyőben olaj nélkül megpirítjuk.
A márványsajtot botmixerrel, sima krémmé keverjük a tejföllel, a vízzel, és némi fekete borssal.
A tésztát, húst, körtét, hagymát és diót egy nagy tálban összeforgatjuk, tetejére csorgatjuk a sajtkrémet és összekeverjük.
Behűtve fogyasztjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat