Korhelyleves ahogy mi szeretjük

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 403 kalória
  • evyka
Megosztás

A hagymát apró kockákra vágom, és kevés zsiradékon megpirítom.
Hozzáadom a kis kockákra vágott zöldségeket és a kissé átvágott, savanyú káposztát.
10 perc pirítás után, megszórom kevés borssal és köménymaggal. Ha szükséges, sózom és felengedem kb. 1,5 liter vízzel.
Amíg felforr, a darált húst összekeverem 1 egész tojással, sóval, borssal és reszelt fokhagymával, esetleg kevés morzsával.
Apró gombócokká formázom.
Amikor a zöldségek majdnem készre főttek, beleteszem a karikákra vágott kolbászt és a húsgombócokat.
Végül tejföllel behabarom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat