Konyhafőnök kedvence

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 579 kalória
  • JankaiE
Megosztás

A hagymát finomra vágjuk és vajon megpároljuk.
Hozzáadjuk a felaprított és leforrázott zöldbabot.
Megpároljuk fedő alatt.
Közben felaprítjuk a halfilét, kockákra.
Hozzáadjuk a babhoz és megvárjuk, ameddig kifehéredik.
Fűszerezzük és felöntjük tejszínnel.
Alaposan kiforraljuk és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!


Hozzávalók
  • 10 dkg vaj  
  • db hagyma  
  • 30 dkg zöldbab
  • dl tejszín
  • gerezd áttört fokhagyma
  • 60 dkg halfile
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ízlés szerint Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek finomra vágott zöldpetrezselyem
  • kk Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal
Vegye meg a hozzávalókat