Konyakos kacsa

  • 4 személyre
  • 150 perc
  • 933 kalória
Megosztás

A vajat, a császárhúst és a vöröshagymát négy részre vágva, együtt pirítsuk meg.
Hintsük meg a liszttel, öntsük rá a konyakot, a vörösbort és a húslevest.
Tegyünk hozzá néhány szál zöldpetrezselymet, 1 babérlevelet, egy késhegynyi kakukkfüvet.
Gyengén sózzuk meg, és negyedrészére forraljuk be.
Tegyünk bele egy kevés citromlevet.
Közben a kacsát tűzálló tálon sütőbe tesszük, vaj vagy margarindarabokat morzsolunk rá.
Aláöntjük a mártást, és közepesen meleg sütőben, szép pirosra sütjük.
A kacsát feldaraboljuk, és párolt káposztával, valamint krumplikrokettel tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat