Kolbásszal töltött sertéskaraj

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 575 kalória
  • barbara0501
Megosztás

A karajra egészben, csont nélkül lesz szükségünk!
Felszúrjuk hosszában, a közepébe szúrunk egy éles, hegyes (széles) kést és beledugjuk a kolbászt. Én csemege debrecenit szoktam használni.

A fűszerekkel kívülről jól bedörzsöljük a húst és kevés, forró olajon, serpenyőben, minden oldalát megsütjük.
Elősütés után, tepsibe helyezzük, majd az olajat, amibe sütöttük ráöntjük.
Egy vöröshagymát felkarikázunk és mellé dobáljuk.
Kb. 1 dl vízzel felöntjük és alufóliával lefedjük.
200 fokra előmelegített sütőben, 1-1,5 óra alatt megsütjük.

Sütés után, fél órát pihentessük!
Kihűlve ugyanolyan finom, mint melegen.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat