Kókusztejes csirkeragu pirított pak choi ágyon, puffasztott rizslappal

  • 2 személyre
  • 60 perc
  • 255 kalória
Megosztás

Elkészítés
1. Csirkeragu: A csirkecombokat lebőrözzük, kicsontozzuk, felkockázzuk, kevés halszósszal lekenjük és lepirítjuk, a végén csíkokra vágott sárgarépát teszünk hozzá, amivel összepirítjuk.
Elkészítjük a kókusz tejes alapot: A hámozott gyömbért lereszeltjük, kevés olajon pirítani tesszük. Lime héjat és levet, valamit aprított citromfüvet adunk hozzá és kókusztejjel 15 percig pároljuk. Átszűrés után kicsit besűrítjük, majd hozzáadjuk a csirkés alapot.
2. Köretek: Közben a kínai kel leveleket blansírozzuk, sózzuk és félretesszük. A tisztított pak choi leveleket pedig vajas alapon megpirítjuk. A rizslapokat olajban egy-két perc alatt megpuffasztjuk és leszűrjük.
3. Tálalás: Egy tálra pirított pak choi leveleket fektetünk, kínai kelből fészket készítünk, betöltjük csirkeraguval és díszítjük puffasztott rizslapokkal.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat