Kocsonyázott francia saláta

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 823 kalória
  • mara
Megosztás

A zöldségeket puhára főzzük, és leöblítjük hideg vízzel.
A tartár mártást kikeverjük, és befűszerezzük.
A zselatint felfőzzük, és lehűtjük, majd belekeverjük a tartár mártásba.
Beleforgatjuk a zöldségeket, és folpackkal ellátott formába rakjuk, majd dermesztjük.
Vékonyan szeletelve tálaljuk.


Hozzávalók
  • 60 dkg franciasaláta
  • dl tartármártás
  • tasak zselatin
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • dkg Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • kanál porcukor
  • dl habtejszín
  • db citrom
Vegye meg a hozzávalókat