Kijevi jércemell Konyhafőnök

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 851 kalória
Megosztás

Elkészítés:
1. A csirkemellet egyenletesre klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A puha vajat összekeverjük az aprított snidlinggel és a fokhagymával.
3. Belekenjük a csirkemellekbe, majd feltekerjük, és hústűvel rögzítjük őket.
4. A szokásos módon – liszt, tojás, zsemlemorzsa – bepanírozzuk.
5. Forró olajban aranyszínűre sütjük, ha szükséges, forgatjuk
6. Hasábburgonyával vagy krumplipürével tálaljuk.


Hozzávalók
  • db csirkemellfilé
  • gerezd fokhagyma  
  • 24 dkg vaj
  • csokor snidling
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 12 dkg liszt  
  • bögre zsemlemorzsa
  • db Tesco Finest friss tojás
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat