Ketchupos sült csirke

  • 3 személyre
  • 240 perc
  • 91 kalória
  • Andi80
Megosztás

A combokat alaposan megtisztítjuk, és leitatjuk róla vizet, majd meghintjük sóval.
Egy tálkába, amibe majd beleférnek a husik is, beleöntjük a ketchupot, a mézet, az olajat, majd meghintjük borssal.
A megtisztított fokhagymát belezúzzuk, a vöröshagymát pedig belereszeljük.
Alaposan összeforgatjuk, majd a husikat egyesével jól megforgatjuk benne.
Lefedve pár órát, de még jobb, ha egy egész éjszakát hagyjuk pácolódni.
Egy közepes méretű tepsibe fektetjük a combokat, ráöntjük a tál alján maradt páclevet.
Alufóliával lefedve, előmelegített sütőben, 180 fokon, hőlégkeveréssel, 40 percet puhítjuk, majd a fóliát levéve, további 20 percet pirítjuk.
Melegen, krumplipürével kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat