Kelkáposztás carbonara spagetti

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 529 kalória
  • Ági
Megosztás

A húsféléket 3-4 mm-es csíkokra vágjuk és olvasztott margarinon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a csíkokra vágott kelkáposztát és tovább pároljuk.
Ha kész, megszórjuk a liszttel, ismét lepirítjuk, majd állandó kevergetés mellett, hozzáöntjük a tejszínt.
Kevés szerecsendióval, frissen őrölt fehérborssal, sóval ízesítjük.
Mindeközben, sós vízben kifőzzük a tésztát. A kész tésztát leöblítjük, jól leszűrjük és összeforgatjuk a már enyhén besűrűsödött szósszal.
A tojássárgáját, közvetlenül a tálalás előtt adjuk a tésztához, összeforgatjuk, majd azonnal tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat