Kéksajtos csirkemell

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 254 kalória
Megosztás

A csirkemelleket kifilézzük, 4-4 szeletre vágjuk, sóval, borssal, oregánóval és rozmaringgal beszórjuk.
Az olajat felhevítjük, a csirkeszeletek mindkét oldalát hirtelen átsütjük, majd hőálló tál aljára fektetjük.
A paradicsomot, forró vízbe dobva meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a kéksajtot felaprítjuk.
A hozzávalókat a hússzeletekre rendezzük, a hús sütéséből visszamaradt olajat ráöntjük, majd előmelegített sütőben, kb. 20 perc alatt, készre sütjük.


Hozzávalók
  • db csirkemell
  • 15 dkg sajt  
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 25 dkg gomba  
  • 0.5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • kanál rozmaring
  • kanál oregáno
Vegye meg a hozzávalókat