Kávés szelet

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1150 kalória
  • huszanke
Megosztás

Tészta:
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgáját elkeverjük a cukorral.
Hozzáadjuk a sütőport, a kávét, 2 ek. olajat, és végül a lisztet.
A tojásfehérjét habbá verjük, és fokozatosan kevergetve, hozzáadjuk a korábban elkészített masszához.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, majd előmelegített sütőben megsütjük.
Amíg hűl a tészta, addig elkészítjük a krémet.

Krém:
A pudingport a tejjel és a kávéval felfőzzük, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd összekeverjük a pudinggal, és a tésztára kenjük.

Tetejére:
A csokoládét darabokra törjük, 2 ek. olajat adunk hozzá, és gőz fölött megolvasztjuk, majd egyenletesen eloszlatjuk a krémen.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat