Kata kakaslevese

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 526 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

A kakasról lebontjuk azokat a részeket, amiket a levesbe szeretnénk belefőzni.
Egy lábosba tesszük, felengedjük vízzel, majd sózzuk.
Hagyjuk így, zöldségek nélkül főni, kb. 1 órát, mert nehezen fől a kakashús.
Kb. 1 óra után, tegyük bele a feldarabolt zöldségeket és az egész hagymát is.
Leveskockát, aki gondolja, lehet bele tenni.
Hagyjuk főni a levest. Ha a zöldségek és a hús is megpuhult, kivesszük a levesből, egy tálra.
A tésztát is, egy külön edényben megfőzzük.


Hozzávalók
  • db kakas
  • db répa  
  • dl hagyma
  • db fehérrépa
  • db zeller
  • db zellerzöld
  • db karalábé
  • db leveskocka
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat