Karalábéleves

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 99 kalória
  • Józsi
Megosztás

A karalábét és zöldséget megpucolom, majd apró kockákra vágom. Egy fazékba beleteszem, felöntöm vízzel, hogy jól ellepje és még kb. 3 ujjnyi legyen fölötte. Ételízesítőt szórok még bele és főzöm addig, míg a zöldségek majdnem puhák. Ekkor, enyhe rántást teszek bele.
Amikor a zöldséget már majdnem jók, leturmixolom és finomra vágott petrezselyemzöldet szórok bele. Tejszínnel elkeverem és már kész is.


Hozzávalók
  • dl tejszín
  • db karalábé
  • szál zöldség
  • szál leveskocka
  • ek átszitált liszt
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db citrom
Vegye meg a hozzávalókat