Karalábéleves vajas galuskával

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 284 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

Az olajon megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát, majd hozzáadom a felaprított karalábét és a répákat ,majd még 10 percig pirítom.
Ezután megszórom finomliszttel, pirítom pár percig, azután meghintem pirospaprikával, elkeverem, majd felöntöm 1,5 l vízzel.
Darálok rá kevéske borsot, beleteszem az ételízesítőt, a félbevágott paprikát és paradicsomot, valamint a zellerzöldet.
Sózom és addig főzöm, amíg a benne lévők megpuhulnak.
A tojásból, vajból, réteslisztből, petrezselyemzöldből, pici sóval, közepes lágyságú tésztát keverek és kiskanállal beleszaggatom a levesbe, majd megfőzöm.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat