Karalábé leves tejföllel

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 312 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk.
A hagymát megpucoljuk, de egészben hagyjuk.
A petrezselyem és a zeller zöldet apróra vágjuk.

Elkészítés:
A vajon megdinszteljük a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá és rászórjuk a pirospaprikát.
Felöntjük vízzel és félig puhára főzzük. Mielőtt teljesen puha lenne, beletesszük a tésztát (betű tészta, kis kocka, eperlevél), zeller zöldet és a petrezselymet.
A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk a levest. Habarás előtt kivesszük a vöröshagymát.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat