Karalábé krémleves

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 372 kalória
  • mikhel kata
Megosztás

A karalábét és a hagymát felkockázom, majd kevés olajon megpárolom.
Ezután, 2 dl vizet öntök rá, hogy éppen ellepje és adok hozzá egy zöldségleves kockát.
Az egészet elkezdem puhára főzni, 10 perc elteltével hozzáadom a felkockázott krumplit is, mivel ezt kevesebb ideig is elég főzni.

Miután a zöldségek megfőttek, hagyom hűlni egy kicsit, majd összeturmixolom az egészet.

Újra visszateszem a tűzre, majd belekeverem a tejfölt és annyi vizet, hogy még sűrű maradjon az állaga.
Forrásig hevítem, végül beleteszem a szerecsendiót, a borsot és a petrezselymet, ízlés szerint.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat