Karaj lecsós tojással

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 746 kalória
  • liva
Megosztás

A zöldségeket összeaprítjuk, a húst 4 szeletre vágjuk.
Kevés olajon kipirítjuk a kis kockákra vágott szalonnát, megfuttatjuk benne a hagymát, majd rátesszük a csíkokra vágott paprikát, fél karikákra vágott kolbászt és megszórjuk a sóval, fűszerpaprikával.
Beleforgatjuk a cikkekre vágott paradicsomot, ezután félretesszük.
Egy serpenyőben felhevítjük a maradék olajat, a sózott húsokat megsütjük benne, majd tányérra tesszük.
A húsos serpenyőbe beleöntjük a lecsót, 4 kis fészket készítünk, amibe beleütjük a tojásokat.
Amikor megsült, óvatosan, a lecsóval együtt kiszedjük a húsra.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat