Karaj grillezve gyümölcs mártással

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 564 kalória
Megosztás

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, valamint fűszersóval megszórjuk, majd olajba fektetjük. A ribizlit és a szilvát vajon megpároljuk, a fűszerekkel és a mézzel, majd 15 percig forraljuk.
Ezután keményítővel sűrítjük.
A kellemesen forró faszénparázs felett, megsütjük a lecsepegtetett karajszeleteket.
Tálaláskor nyakon öntjük a gyümölcsmártással.


Hozzávalók
  • 60 dkg karaj  
  • 20 dkg szilva
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet almás fűszerkeverék
  • 10 dkg hideg vaj
  • 10 dkg méz  
  • csipet fahéj
  • csipet őrölt szegfűszeg
  • kanál keményítő
  • kk citromhéj
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat