Karácsonyi panna cotta

  • 5 személyre
  • 20 perc
  • 484 kalória
  • huszanke
Megosztás

A tejszínt egy lábasban meglangyosítjuk és belekeverjük a zselatinfixet.
Amikor már csomómentes, a tűzről lehúzva hozzáadjuk a túrót, a cukrokat és a citrom reszelt héját, majd jól összeforgatjuk.
Egy tálat vagy formát kibélelünk folpackkal, majd a masszát beletöltjük.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap egy tányérra borítjuk.
A csokoládét kevés olajjal, gőz fölött felolvasztjuk, és a panna cotta tetejére öntjük.
Amikor a csoki rádermedt, szeleteljük és tálaljuk.


Hozzávalók
  • 30 dkg túró  
  • dl tejszín
  • ek porcukor
  • csomag zselatinfix
  • csomag vaníliás cukor
  • db citromhéj
  • 10 dkg csokoládé
  • kevés Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat