Kapros túróval töltött csirkemellfilé

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1207 kalória
Megosztás

A csirkemellet kinyitogatjuk és sózzuk, borsozzuk. Alaposan megütögetjük.
A túrót fűszerezzük, a fokhagymát finomra vágjuk, a kaporral együtt és a túróhoz adjuk. Adunk hozzá egy kevés joghurtot és összekeverjük a tölteléket.
A csirkemell szeletekre helyezzük a túrót és szorosan feltekerjük. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk a tekercseket és bő, forró olajban megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl forró az olaj, mert akkor a közepe nem sül át.
A sárga burgonyát párolóedényben megpároljuk, majd összetörjük. Egy csipetnyi sóval és vajjal kihabosítjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat