Kapros túróval töltött csirkemell tejszínes mustár mártással

  • 4 személyre
  • 75 perc
  • 848 kalória
Megosztás

A csirkemellet kinyitogatjuk és sózzuk, borsozzuk. Alaposan megütögetjük.
A túrót fűszerezzük, a fokhagymát finomra vágjuk, a kaporral együtt és a túróhoz adjuk. Adunk hozzá egy kevés tejfölt és összekeverjük a tölteléket.
A csirkemell szeletekre helyezzük a túrót és szorosan feltekerjük.
Tepsibe rakjuk a csirkemelltekercseket és meglocsoljuk olajjal és 3 kevés vizet öntünk alá.
Előmelegített sütőben 160 fokon 30-40 percig sütjük fedő alatt.
Közben világos rántást készítünk amibe mustárt is teszünk,majd forró tejjel felengedjük.Fűszerezzük a mártást és tejszínnel dúsítjuk.
Tálaláskor a mártást a hús alá öntjük.
Köretnek burgonyapürét vagy párolt rizst ajánlunk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat