Kapros paradicsomsaláta

  • 4 személyre
  • 15 perc
  • 36 kalória
  • Katalin
Megosztás

Felszeletelünk 50 deka paradicsomot (akinek kényes a gyomra, a héjat is lehúzhatja előzőleg) és tálba tesszük.
Simára keverünk egy evőkanál borecetet, csipetnyi sóval, meg cukorral, öt evőkanálnyi olajjal, meg egy nagy csokor, finomra vágott kaporral.
A paradicsomra öntjük és legalább két órát állni hagyjuk tálalás előtt, hogy az ízek összeérjenek.



Hozzávalók
  • 50 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • ek borecet
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet cukor
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csokor kapor
Vegye meg a hozzávalókat