Kapros-gombás halragu

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 590 kalória
  • Ernőné
Megosztás

A halat felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráfacsarjuk a fél citrom levét és hagyjuk ebben a lében pácolódni.
Közben, egy nagyobb serpenyőben megolvasztjuk a vajat, a felkockázott, vagy felszeletelt gombát rádobjuk és kevés sóval meghintve, puhára pároljuk.
A ragu alapjához hozzáadjuk a mustárt, kaprot, a borsot és az ízesítő fűszereket. Beleöntjük a halat, illetve a páclé felét és tejszínnel nyakon öntve beforraljuk.


Hozzávalók
  • 10 dkg vaj
  • 80 dkg halfile
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db citrom leve
  • 30 dkg gomba
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • dl tejszín
Vegye meg a hozzávalókat