Kapros-garnélás Linguine Szisza konyhájából

  • 1 személyre
  • 20 perc
  • 236 kalória
Megosztás

Egy serpenyőben olívaolajat hevítek, erre dobom a felszeletelt újhagymát, paradicsomszeletkéket.
A serpenyő másik oldalába tettem a rákokat, és inkább ez alatt volt a láng, hogy szépen megpiruljon.
A többi zöldség pedig kevesebb hőt kapott.
Kb. 5-6 percig pirítottam, ekkor kevés vajjal, fokhagymával, sóval, borssal és kaporral ízesítettem.
Összeforgatva készre sütöttem.

A tésztát al dente megfőzzük, enyhén sós vízben.

A garnélás szószt a tésztára halmoztam, tökmagolajos salátával tálaltam.

Ízlés szerint, a szószba tehetünk tejszínt, vagy chilit is.


Hozzávalók
  • szem Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
  • 75 g tészta  
  • db garnélarák
  • szál újhagyma
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • gerezd áttört fokhagyma
  • kanál hideg vaj
  • csipet kapor
Vegye meg a hozzávalókat