Kapros cukkinifőzelék

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 254 kalória
  • gabesz
Megosztás

A meghámozott cukkinit kettévágjuk,magját kikaparjuk. Hasábokra szeletelve meglocsoljuk citromlével. Az olajból és a lisztből zsemleszínű rántást készítünk. Beletesszük a zúzott fokhagymát, a cukkinit és az apróra vágott kapor felét. 2-3 percig pirítjuk, majd felengedjük a hideg levessel, megszórjuk pici cukorral, és takarék lángon puhára főzzük. Tálalás előtt rászórjuk a maradék kaprot.


Hozzávalók
  • 0.5 l húsleves (leveskockából is lehet)
  • ek liszt
  • ek cukor
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csokor kapor
  • db cukkini  
  • ek citromlé
  • gerezd fokhagyma
Vegye meg a hozzávalókat