Káposztás ravioli

  • 6 személyre
  • 45 perc
  • 1027 kalória
  • VZoli
Megosztás

Tészta készítése:
1. Különböző liszteket tetszés szerint összekeverünk, sózzuk.
2. Folyamatosan egész tojásokat adagolunk hozzá, amíg megfelelő állagú nem lesz, végén pici olívaolajat adunk hozzá.
3. Ha kész, fóliába csomagoljuk és hagyjuk pihenni.

Töltelék készítése:
4. Az apróra vágott fehér káposztát karamellen megfuttatjuk, sózzuk, borsozzuk és folyamatosan felöntjük kevés vízzel, hogy megpuhuljon.

Szósz készítése:
5. A lila káposztát apróra vágjuk és római köményes, babéros vízben készre főzzük, majd leturmixoljuk.

Tészta töltése főzése:
6. A tésztát kinyújtjuk, formázzuk, majd betöltjük és kb. 6 perc alatt készre főzzük.
7. Egy serpenyőben hevített, forró vajban átforgatjuk.

Tálalás:
8. A tányérba mártást kanalazunk, ráhelyezzük a tésztákat és apróra vágott snidlinggel díszítjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat