Kalocsai hagymás omlett

  • 2 személyre
  • 20 perc
  • 56 kalória
  • hbubuka
Megosztás

A megtisztított,apróra vágott hagymát olajon megpirítjuk.A paradicsomról leszedjük a héját,kinyomjuk a magját és feldaraboljuk.
A paprikát felcsíkozzuk,hozzákeverjük a hagymához,és fedő alatt megpároljuk,sóval borssal fűszerezzük.
A metélőhagymát apróra vágjuk,a tojásokat felverjük,és összekeverjük a többi zöldséggel,és fűszerezzük.
A serpenyőbe olajat hevítünk,beleöntjük a masszát,és 10 percre a sütőbe tesszük.
Tálaláskor a maradék metélőhagymával megszórjuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db Tesco Finest friss tojás
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • fej vöröshagyma
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db zöldpaprika
  • csokor metélőhagyma
Vegye meg a hozzávalókat