Kakukkfűves-tejfölös sertéssült párolt rizzsel

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 659 kalória
  • huszanke
Megosztás

A sertéskarajt fél centiméter vastagságúra szeleteljük, és egy tepsibe helyezzük.
Megszórjuk sóval, őrölt borssal, kevés kakukkfűvel és ételízesítővel.
Rátörjük a fokhagymát, kevés olajat locsolunk rá, és egy pici vízzel felengedjük.
A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 30-40 percig pároljuk.
Ezt követően, a húsokat megfordítjuk, és tovább sütjük.
Amikor a hús megpuhult, tetejére tejfölt teszünk és néhány percre visszatesszük a sütőbe, amíg a tejföl kissé megpirul.
Tálalás előtt, a húsokat megszórjuk kakukkfűvel.
Párolt rizzsel, vagy burgonyapürével tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat