Kakukkfűves csirkemáj karamellizált fokhagymával

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 593 kalória
Megosztás

A padlizsánt karikázzuk fel és sózzuk meg enyhén.
A fokhagymát tisztítsuk meg.
A mézet forrósítsuk fel és futtassuk meg benne a fokhagymagerezdeket.
A csirkemájat forgassuk meg lisztben és kevés olajon kezdjük el sütni.
Közben egy másik serpenyőben 3 kanál olajat melegítsünk és rakjuk bele a padlizsánszeleteket.
Forgassuk meg a csirkemájat és szórjuk meg sóval,borssal és kakukkfűvel.
A padlizsánszeleteket is sózzuk meg.Közben ügyeljünk arra,hogy a fokhagyma ne égjen oda.
Tálaláskora a padlizsán szeletekre helyezzük a sült csirkemáj darabokat és körbe locsoljuk a karamellizált fokhagymával.
Tipp:
Sütés előtt baconbe csavarhatjuk a csirkemájakat! Remek íze lesz.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat