Kakukkfűves csirkecomb pirított gombával

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 83 kalória
Megosztás

A csirkecombokat kicsontozzuk, majd lehúzzuk a bőrét, sózzuk és meghintjük borssal.
A kakukkfűvet és a citromhéjat felaprítjuk, majd bedörzsöljük vele a csirkecombokat.
A gombákat felaprítjuk.
A hagymát felaprítjuk és egy serpenyőben, kevés olajon megfuttatjuk.
Rádobjuk a gombákat és összepirítjuk.
Fűszerezzük zölfdfűszerekkel, sóval és borssal.
Közben, egy serpenyőben olajat melegítünk, majd belerakjuk a csirkecombokat és egyenletesen sütjük, 5-6 percig, mindkét felüket.
Ha a gomba megpirult, akkor lehet is tálalni.
A pirított gombából talapzatot készítünk és rárakjuk a sült csirkecombot.


Hozzávalók
  • db csirkecomb  
  • marék kakukkfű
  • db citrom
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 60 dkg gomba
  • marék snidling
  • marék bazsalikom levél
  • marék petrezselyemzöld
  • 0.5 fej hagyma
Vegye meg a hozzávalókat