Kacsazúza pörkölt

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 598 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A zúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk.
A hagymákat, paprikát, paradicsomot szintén felkockázzuk.

Elkészítés:
A zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a fokhagymát, köményt, paprikákat, paradicsomot és 10-15 percig együtt pároljuk.
Hozzáadjuk a felkockázott zúzát.
Sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét elfövi.
Megszórjuk a pirospaprikával és mindig csak kevés vizet öntve alá, fedő alatt, puhára pároljuk. Nem baj, ha többször zsírjára pirul.
Galuskával, vagy tarhonyával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat