Kacsaszárny leves daragaluskával

  • 8 személyre
  • 120 perc
  • 581 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

A kacsahúst (6 db szárnytövet) megtisztítottam, a felesleges zsíros részeket levágtam, megmostam és egy nagyobb fazékban, 1 tk. sóval feltettem főni.
Amikor felforrt, leszedtem a habját.
Beletettem a szemes borsot, 3 ek. saját készítésű ételízesítőt (elkészítése a receptjeim között megtalálható).
Közben megtisztítottam és felaprítottam a többi hozzávalót, majd hozzáadtam a leveshez és másfél órán át, lassú tűzön főztem.
Amikor elkészült, egy másik fazékba szűrtem a levest.
A tojásból, margarinból és búzadarából, csipet sóval, lágy galuskatésztát kevertem.
Pici pihentetés után, egy kis kanállal, a forrásban lévő levesbe szaggattam.
A galuskának 10 perc főzés kell és tálalható.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat